Merhaba ben Oğuzhan Dinçer bu bir öneridir şikayet değildir!
Şuan aracımın üzerinde SparkEms premium v2 Ecu bulunmaktadır. DBW MODULE SIGNAL OUT çıkışı bulunmakta ve elektronik kelebek takmak istedim fakat şuan Türkiye'de bu modülden olmadığını ve yurtdışından getirilmesi gerektiği söylendi. Bu DBW modülünü artık Türkiye' de üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye' ye yurtdışından herhangi bir parça getirmek şuan ki şartlarda çok zor olduğundan dolayı son kullanıcının daha rahat erişimi olmalı ve sipariş verebilir, tabi elektronik kelebek takmak isteyenler için geçerli bu söylediklerim.
Lütfen bu önerimi dikkate alırsanız sevinirim.
İyi çalışmalar dilerim.
Üye olduktan sonra e-posta adresinize gelen üyelik doğrulama postasını onaylamanız gerekmektedir.
Aksi halde üyeliğiniz aktifleşmeyecektir.
Bazı durumlarda onay maili Spam (Gereksiz) klasörüne düşmektedir.
Lütfen kontrol ediniz.
Aksi halde üyeliğiniz aktifleşmeyecektir.
Bazı durumlarda onay maili Spam (Gereksiz) klasörüne düşmektedir.
Lütfen kontrol ediniz.
DBW MODULE ÜRETİMİ
Re: DBW MODULE ÜRETİMİ
Sayın Oğuzhan Dinçer,
Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. SparkEMS olarak, müşterilerimizin geri bildirimlerini her zaman dikkate alıyor ve ürünlerimizi geliştirmek için çalışıyoruz.
Talebiniz üzerine, bu modülün Türkiye'de üretilmesi gerektiği konusunda sizinle hemfikiriz. Şu anki şartlar altında yurtdışından parça temin etmenin zorluklarının farkındayız ve bu durumu iyileştirmek amacıyla DBW modülünün yerli üretimi için çalışmalar başlatacağımızı bildirmek isteriz.
Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz veya ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
İyi çalışmalar diler, aracınızda SparkEMS ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
SparkEMS Müşteri Hizmetleri
Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. SparkEMS olarak, müşterilerimizin geri bildirimlerini her zaman dikkate alıyor ve ürünlerimizi geliştirmek için çalışıyoruz.
Talebiniz üzerine, bu modülün Türkiye'de üretilmesi gerektiği konusunda sizinle hemfikiriz. Şu anki şartlar altında yurtdışından parça temin etmenin zorluklarının farkındayız ve bu durumu iyileştirmek amacıyla DBW modülünün yerli üretimi için çalışmalar başlatacağımızı bildirmek isteriz.
Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz veya ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
İyi çalışmalar diler, aracınızda SparkEMS ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
SparkEMS Müşteri Hizmetleri
2012’den Beri Yerli ve Milli Güç
Türkiye’nin Motor Kontrol Sistemlerinde Öncü Çözüm Ortağı
Türkiye’nin Motor Kontrol Sistemlerinde Öncü Çözüm Ortağı
Re: DBW MODULE ÜRETİMİ
Geri bildirim için ben teşekkür ederim. Ürünü merakla bekliyorum iyi çalışmalar dilerim.